Skip to content

O nama

Svakom našom interakcijom s pacijentima i svakim postupkom i donesenom odlukom trudimo se ponuditi najkvalitetniju moguću uslugu prema najnovijim saznanjima znanosti koja kritički prosuđujemo i implementiramo u praksu.

Više o nama

Želimo odvesti ortodonciju i dentalnu medicinu na nivo više i osjećamo dužnost prema tome. Osoblje IQDENT klinike čine Marko Grgurić dr.med.dent. spec. ortodoncije i njegov tim. Prilikom planiranja svake ortodontske terapije, na svakoj kontroli, ortodont Marko Grgurić donosi odluke kojima definira sljedeće korake i približava se konačnom rezultatu – pravilnom položaju zubi i skladnom osmijehu kojim će biti zadovoljni on i pacijent.

Strast prema rješavanju problema, inovativnosti, fizici i biomehanici te kritičko razmišljanje bez preuveličavanja i neutemeljenih simpatiziranja nekih brendova odlike su našeg ortodonta kojima se ponosi. Velika želja nam je pomoći pacijentima u moru informacija, razabrati istinu potkrijepljenu relevantnim znanstvenim činjenicama.

Recenzije ->
iqdent - team

Izvan okvira lijepog osmijeha

Ortodoncija za nas nije “ravnanje zubi”, ortodoncija nije isprazno obećavanje savršenog osmijeha u 3, 6 ili 8 mjeseci bez pokrića i s ograničenim pristupom obično puno kompleksnijim problemima. U razgovoru sa našim pacijentima ukazujemo na čitav problem i njegove eventualne loše posljedice te pružamo realna rješenja. Naša rješenja su najbrža moguća, ali bez kompromisa kvalitete usluge i rezultata.

Volimo reći da preferiramo „najbrži spori“ pristup. Uvijek slušamo želje naših pacijenata i kad god je to moguće, izlazimo im u susret da njihova terapija bude što ugodnija. Ponekad želje pacijenata, usprkos najboljoj volji i namjeri, zbog biomehaničke prirode raznih ortodontskih naprava, mogu voditi ka kompromisima po pitanju rezultata terapije u vidu estetike osmijeha, estetike lica, zdravlja zuba ili zagriza. Tada se pacijentu na to obrati pažnja i predloži drugačiji plan terapije.

Inovativnim razmišljanjem i pristupom problemu na drugačije načine od uobičajenog često se može ugoditi većini, ako ne svim željama pacijenta, a da krajnji rezultat bude ono što pacijent zaslužuje.

Galerija radova ->
čekaonica ortodontske klinike

Mala specijalistička klinika

Želja i ideja da postanemo i ostanemo mala specijalistička klinika koja stvara velike, stabilne i trajne rezultate kao cilj ima samo jedno – detaljno se posvetiti svakom pacijentu i pružiti mu najvišu razinu kvalitete ortodontskih usluga. Ortodoncija je često povezana sa drugim specijalnostima pa smo u konstantnoj suradnji s drugim specijalistima i doktorima dentalne medicine kako bi svaki od nas odradio posao na koji možemo biti ponosni, a pacijenti zadovoljni. Pokreće nas povjerenje naših pacijenata i ne želimo ga iznevjeriti niti na jednoj razini.

lokacija zagreb ortodont

Istaknute usluge

Ističemo vrste terapija iz područja ortodoncije kojima našim pacijentima vraćamo potpunu estetiku i funkcionalnost osmijeha i zagriza.

Ortodoncija prozirnim udlagama

Prozirne udlage za ispravljanje zubi poznate su i pod uvriježenim stranim nazivom aligner ili clear aligner, a najčešće korišteni naziv je prozirni aparatić za zube.

Više

Mini implantati (TADs)

Ortodontski mini implantati su titanski ili čelični vijci malog promjera. Za razliku od standardnih zubnih implantata, svrha mini implantata u ortodonciji nije nadomještanje izgubljenih zubi, nego pružanje dodatnog sidrišta. Uvelike su proširili mogućnosti terapije ortodonta.

Više

Ortodoncija bravicama i žicama

Fiksni ortodontski aparat čine bravice koje se postavljaju na prednju stranu zubi, a povezuju ih žice, odnosno jedna žica koja se izmjenjuje ili zateže kako terapija odmiče.

Više

Kontakt informacije

ADRESA

Ul. Charlesa Darwina 14, 10000 Zagreb

RADNO VRIJEME

Pon – Pet 08:00 – 20:00

EMAIL

info@iqdent.hr

TELEFON

+385953817015

UPUTE NA KARTI

Otvori upute [+]