Skip to content

Usluge

Pružamo kompletnu ortodontsku uslugu liječenja zuba u našoj specijalističkoj klinici u Zagrebu.

Ortodontske usluge

Ističemo vrste terapija iz područja ortodoncije kojima našim pacijentima vraćamo potpunu estetiku i funkcionalnost osmijeha i zagriza.

Ortodoncija prozirnim udlagama

Prozirne udlage za ispravljanje zubi poznate su i pod uvriježenim stranim nazivom aligner ili clear aligner, a najčešće korišteni naziv je prozirni aparatić za zube.

Više

Mini implantati (TADs)

Ortodontski mini implantati su titanski ili čelični vijci malog promjera. Za razliku od standardnih zubnih implantata, svrha mini implantata u ortodonciji nije nadomještanje izgubljenih zubi, nego pružanje dodatnog sidrišta. Uvelike su proširili mogućnosti terapije ortodonta.

Više

Ortodoncija bravicama i žicama

Fiksni ortodontski aparat čine bravice koje se postavljaju na prednju stranu zubi, a povezuju ih žice, odnosno jedna žica koja se izmjenjuje ili zateže kako terapija odmiče.

Više

Ortodoncija kombinirana ortognatskom kirurgijom

Kirurški zahvati u stomatologiji ponekad su potrebni kako bi se uspješno obavilo liječenje, odnosno korektivni zahvat na zubima. Kirurški zahvati u sklopu ortodontske terapije ponekad su također potrebni kako bi se popravio položaj i oblik čeljusti te kako bi se postigao sklad lica i osmijeha.

Više

Dječja ortodoncija

Nepravilno izrastanje zuba počinje već u ranoj dobi. U procesu izmjene mliječnih i trajnih zubi najčešće se i ne vodi računa o tome kako oni zapravo izrastaju te hoće li to u konačnici rezultirati nepravilnim zagrizom.

Više

Potpuna ortodontska terapija

Naš stručni tim ortodonta u zagrebu, prati najnovije trendove i tehnologije u ortodonciji kako bi pružili najbolju moguću terapiju i iskustvo našim pacijentima. Pružamo individualni pristup, upotrebu visokokvalitetnih materijala i redovite kontrole kako bi se osiguralo postizanje željenih rezultata

Kontakt
Recenzije usluge ->

Kontakt

Sve ortodontske usluge na jedome mjestu, obratite nam se s povjerenjem.

ADDRESS

Ul. Charlesa Darwina 14, 10000 Zagreb

RADNO VRIJEME

Pon – Pet 08:00 – 20:00

EMAIL

info@iqdent.hr

TELEFON

+385953817015

UPUTE NA KARTI

Otvori upute [+]

Kontakt forma

Odgovaramo na sve vaše upite.

    Ova stranici koristi sigurnosnu reCAPTCHA-u i Google-ova pravila privatnosti. Primjenjuju se uvjeti pružanja usluge.